Ολοκληρωμένη εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας

Η σωστή εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας απαιτεί γερά θεμέλια. Ξεκινώντας το παιδί σας στο φροντιστήριο ΖΕΥΞΙΣ, σας εγγυώμαστε οτι θα διδαχθεί εξ αρχής με τη σωστή μεθοδολογία, ώστε η πορεία του να είναι όχι μόνο αποδοτική αλλά και ευχάριστη.

  • Σωστές βάσεις από τη Junior a
  • Διδασκαλία με σωστή προφορά
  • Εστιάση και στις 4 δεξιότητες της γλώσσας

Εστιάζουμε και στις 4 δεξιότητες της γλώσσας

ώστε να μπορεί ο μαθητής...

Reading

Να διαβάζει και να κατανοεί διαφόρων ειδών κείμενα στα Αγγλικά (π.χ. λογοτεχνικά κείμενα, επιστημονικά άρθρα κλπ.), και να απαντά σε ερωτήσεις κατανόησης.

Listening

Να ακούει ενα διάλογο, μια συνέντευξη, μια διάλεξη, οδηγίες κλπ. στα Αγγλικά, να αναγνωρίζει το είδος της συνομιλίας και να κατανοεί το περιεχόμενό τους.

Speaking

Να μιλά την Αγγλική γλώσσα με ευχέρεια, να εκφράζει τις σκέψεις του, να δίνει οδηγίες και να συμμετέχει σε καθημερινούς διαλόγους στα Αγγλικά.

Writing

Να εκφράζεται γραπτώς στα Αγγλικά και να γνωρίζει πώς να συντάσσει κείμενο για διάφορες περιστάσεις (επίσημη / ανεπίσημη επιστολή, έκθεση ιδεών, άρθρο, κρητική)

Οι διδακτικές μας σημειώσεις

Παράλληλα με τα βιβλία, δουλεύουμε και με δική μας σειρά διδακτικών σημειώσεων που έρχονται να συμπληρώσουν τη διδασκαλία με το βιβλίο. Πρόκειται για ένα προσεγμένο και ολοκληρωμένο πακέτο υλικού, προϊόν δικής μας δουλειάς, το οποίο βασίζεται στην πολυετή εμπειρία μας. Το υλικό μας περιλαμβάνει τόσο τη θεωρία χωρισμένη σε σύντομα, ευανάγνωστα τμήματα, όσο και πλήθος απλών και κατανοητών ασκήσεων για την καλύτερη εμπέδωση της ύλης.

/td>

Σύντομη φοίτηση

Δεν καθυστερούμε τη φοίτηση των μαθητών - οι αριστούχοι μπορούν να μεταπηδήσουν τάξη χωρίς καλοκαιρινά μαθήματα, με αποτέλεσμα να εξοικονομούν χρόνο και δίδακτρα.

/td>

Επιβράβευση της προσπάθειας

Αναγνωρίζουμε και επιβραβεύουμε την προσπάθεια των μαθητών - με εκπτώσεις στα δίδακτρα στους αριστούχους μαθητές - αριστεία και δώρα στο τέλος της σχολικής χρονιάς.

Η ιστοσελίδα μας - ένα πλήρες εκπαιδευτικό μέσο

Οι μαθητές μας έχουν τη δυνατότητα να συνδέονται στην ιστοσελίδα μας με τον προσωπικό τους κωδικό που αποκτούν μετά την εγγραφή τους στο φροντιστήριο. Στην ιστοσελίδα μας, ένας μαθητής / γονέας θα βρει:

  • Ασκήσεις γραμματικής και λεξιλογίου για περισσότερη εξάσκηση
  • Mock Tests
  • Ηλεκτρονική καρτέλα προόδου (βαθμολογίες, απουσίες κλπ.)
  • Ανακοινώσεις του φροντιστηρίου
  • Σημειώσεις του φροντιστηρίου (pdf)

Ενσωμάτωση Αγγλικής λογοτεχνίας στο μάθημα

Από το σχολικό 2020-2021, φέρνουμε τους μαθητές σε επαφή με τα πιο γνωστά λογοτεχνικά έργα κλασσικών Άγγλων και Αμερικανών συγγραφέων, προσαρμοσμένα στα διάφορα επίπεδα των μαθητών. Επιδιώκουμε ο μαθητής να βελτιώσει τα Αγγλικά του μέσα από το διάβασμα, να γνωρίσει έργα καταξιωμένων συγγραφέων (Oscar Wilde, Mark Twain, Charles Dickens) και να αγαπήσει το βιβλίο.

Σε ετοιμότητα για εκπαίδευση εξ αποστάσεως

Εδώ, το online μάθημα είναι κάτι περισσότερο από μια απλή κλήση Messenger / Viber.

Διαθέτουμε τα κατάλληλα μέσα για να πραγματοποιήσουμε ένα διαδικτυακό μάθημα που είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο μάθημα της τάξης. Με τα κανάλια συνομιλίας για κάθε τμήμα μένουμε σε συνεχή επικοινωνία με το μαθητή, ενώ με πλατφόρμα τηλεδιασκέψεων προβάλλουμε στην οθόνη του κάθε μαθητή υψηλής ποιότητας μάθημα.

Ηλεκτρονικός "πίνακας"

που προβάλλεται στην οθόνη του κάθε μαθητή με άριστη ποιότητα εικόνας.

Παράδοση της νέας ύλης

ευχάριστα, με προβολή παρουσιάσεων Powerpoint στην οθόνη του κάθε μαθητή.

Άριστη ποιότητα Listening

με τη σωστή μέθοδο διοχέτευσης του ήχου στα ηχεία των μαθητών.